Welkom bij interne.nl – dé startpagina voor medische richtlijnen en calculatoren in de interne geneeskunde!

Bij interne.nl zetten we ons in voor hoogwaardige zorg op basis van de laaste richtijnen. We begrijpen de uitdagingen van het zoeken naar de juiste richtlijnen, vooral wanneer er vele databases zijn met vaak matige zoekmachines. Daarom bieden wij een allesomvattend platform met overzichtelijke links naar de laatste richtlijnen, informatie en databases. Geen eindeloos zoeken meer, maar direct toegang tot betrouwbare bronnen. Ook lokaal!

Onze medische calculatoren zijn ontworpen voor snelheid en gemak, zodat zorgverleners efficiënt en nauwkeurig kunnen werken. We erkennen echter het belang van professionele beoordeling en zorgvuldigheid bij het toepassen van de resultaten.

Het initiatief voor interne.nl komt van D. Westenberg (AIOS interne, Amsterdam UMC), in samenwerking met F. Bijvank (internist ouderengeneeskunde, Flevoziekenhuis) en A. Newsum (AIOS interne, Amsterdam UMC). Samen streven we naar een platform dat voortdurend verbetert en uitbreidt. Daarom zijn we altijd blij met jouw feedback, correcties en suggesties. Samen bouwen we aan een krachtig platform dat voorziet in alle informatie die jij nodig hebt.

Naast richtlijnen en calculatoren bieden we ook extra context en inzichten, onder andere in samenwerking met Nick van Es. Hoewel deze informatie buiten de officiële richtlijnen valt, kan het waardevolle aanvullende kennis bieden voor snelle besluitvorming. Gebruik is derhalve voor eigen verantwoordelijkheid.

We geloven in de kracht van samenwerking en gedeelde kennis. Jouw input is essentieel om ons platform te verrijken en completer te maken. Samen zorgen we ervoor dat alle professionals in de interne geneeskunde snel en moeiteloos alle benodigde informatie vinden.

Bij interne.nl streven we naar een toekomst waarin hoogwaardige zorg voor elke patiënt de norm is. We heten je welkom om deel te nemen aan deze missie en jouw bijdrage te leveren aan een succesvol platform voor de interne geneeskunde.